Leeftijdscontrole oplossingen voor de Supermarkten

Nadat wij de eerste Half-Page Leeftijdscanner op de markt had gebracht, begonnen verschillende landelijke supermarktketens met het testen van deze leeftijdscanner bij hun kassa systemen.

Mede door de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, welke toenmalig per 1 januari 2014 zou ingaan, kwam dit in een stroomversnelling.

In 2015 brachten wij de AVD-540 met kassakoppeling op de markt welke onder andere geschikt was om te koppelen met StoreMate en kassasystemen van Toshiba-Tec.

Vandaag de dag worden deze leeftijdscanners nog steeds ingezet bij supermarkten en zijn deze, met duizenden exemplaren in het veld, de meest gebruikte leeftijdscanners voor leeftijdscontrole.

Een "must" voor de Supermarkten

  • Adequate Leeftijdscontrole bij verkoop
  • Controle van de leeftijd bij bezorgen van boodschappen

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen gegevens van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs
Combinatie van mobiele oplossingen met een vast centraal systeem

Met het Multi Platform Check4ID heeft u altijd de mogelijkheid om zowel mobiel of met een vaste opstelling de identiteitsbewijzen te scannen en te controleren.

Alle versies van Check4ID, zoals Android, iOS en Windows werken nauw samen en u heeft altijd "live" de juiste gegevens ongeacht u nu een mobiele telefoon of een computer met een ID-Scanner gebruikt.

Tevens kunt u Check4ID in combinatie met Docview Studio gebruiken.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.