Mobiele leeftijdscontrole met Check4ID

Met Check4ID maakt u van uw iPhone of Android telefoon een heuse leeftijdscanner.

Aan de hand van paspoorten, ID Kaarten en rijbewijzen kunt u snel en eenvoudig met uw mobiele telefoon overal de leeftijd vaststellen.

In de praktijk getoetste functionaliteiten
Slim Scannen
Snel resultaat met onze unieke “Smart Scan Mode” waarbij alleen de voor leeftijdscontrole benodigde leesacties worden uitgevoerd.
Pasfoto
Ook kunt u snel aan de hand van de kleuren pasfoto bepalen of u de juiste persoon voor u heeft.
Leeftijdsgrenzen
Stel één of een dubbele leeftijdsgrens in. Bijvoorbeeld jonger dan 16 jaar, 16 of 17 jaar en 18 jaar en ouder of uw eigen leeftijdsgrens
Voorkom Doorgeven
Check4ID kan ook controleren of documenten herhaaldelijk worden gescand om “doorgeven” te voorkomen.
Check4ID ondersteunt de volgende identiteitsdocumenten

Documenten met MRZ

Lees alle nationale en internationale ID Kaarten, Paspoorten en Visa's volgens de ICAO 9303 standaard. Daarnaast ook vele "Near ICAO" documenten.

Rijbewijzen

Lees ook de Europese Rijbewijzen, (waaronder de NLD rijbewijzen model 2014 en model 2018), welke voorzien zijn van MRZ, QR-code en NFC chip.

Barcodes

Middels diverse barcodes is er ondersteuning voor bv. de Amerikaanse en Canadese rijbewijzen. Neem voor specifieke ondersteuning contact met ons op.

Snel en gebruiksvriendelijk

Bij de ontwikkeling van de leeftijdscontrole functionaliteit binnen Check4ID hebben wij zeer nauw gekeken naar het proces van scannen, controleren en verwerken.

Vanuit onze jarenlange ervaring in het leveren van hard- en software voor het verwerken en scannen van identiteitsdocumenten en de wetenschap van de vele verschillende mobiele telefoons welke in omloop zijn, is er door ons dan ook veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Check4ID geheel vrijblijvend contact met ons op.