ADK-147-AP de unieke combi voor leeftijdscontrole in retail

De ADK-147-AP is het resultaat van de samenwerking tussen Franse, Duitse en Nederlandse ontwikkelaars. De unieke combinatie van een leeftijdscanner met een programmeerbaar toetsenbord en bijgeleverde AgePop applicatie is plug-en-play inzetbaar in o.a. retail.

De ADK-147-AP ondersteund alle identiteitsdocumenten welke conform de alcohol- en tabak wetgeving rechtsgeldig zijn voor leeftijdscontrole bij verkoop van alcohol en tabak.

waaronder de nationale en internationale ID-Kaarten en paspoorten, de verblijfsvergunningen (ICAO-9303) en de Nederlandse rijbewijzen voorzien van een NFC chip.

Niet de eerste de beste leeftijdscontrole oplossing

De ADK-147-AP is wereldwijd de eerste in zijn soort, ontwikkeld door Duitse, Franse en Nederlandse partners, welke dan ook compleet voor leeftijdscontrole en registratie toepassingen geleverd wordt.

Met de geavanceerde Half-Page techniek zorgt de ADK-147-AP voor een snelle en nauwkeurige scan van paspoort- rijbewijs en ID-kaartgegevens, waardoor de tijd van de leeftijdscheck wordt verkort en fouten worden geminimaliseerd.

Tevens is de ADK-147-AP CUTE & CUPPS-gecertificeerd en dankzij de compatibiliteit met o.a. AgePop, Ageproof en Docview Studio in tal van sectoren en branches inzetbaar.

Standaard wordt de ADK-147-AP geleverd met de AgePop applicatie.

Programmeerbaar en eigen layout

Dat de ADK-147-AP niet zomaar een standaard toetsenbord is moge duidelijk zijn, naast dat iedere “key” programmeerbaar is kan men ook zijn eigen specifieke layout optioneel samenstellen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden van de ADK-147-AP geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl