Totaal oplossingen voor de Horeca

Met de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, lanceerden wij begin 2013 de eerste leeftijdscanner gebaseerd op de Half-Page scan techniek.

Aan de hand van Paspoorten, ID-Kaarten en rijbewijzen kon men snel de leeftijd vaststellen van bezoekers en klanten in de horeca en bij evenementen.

Vandaag de dag wordt deze leeftijdscanner nog steeds ingezet in de horeca- en evenementensector en is deze, met duizenden exemplaren in het veld, de meest gebruikte leeftijdscanner voor leeftijdscontrole.

Tevens is de Check4ID App voor Android en iPhone geschikt gemaakt voor snelle leeftijdscontrole, zodat men ook mobiel de leeftijd snel kan controleren.

Een “must” voor de Horeca

  • Adequate Leeftijdscontrole bij toegang en verkoop
  • Ook buiten op het terras snel de leeftijd controleren
  • Voorkomen van “doorgeven” van identiteitsbewijzen
  • Uitgebreid toegang ontzegging systeem, zelfs achteraf
  • Alle informatie “live” op meerdere systemen

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen BSN van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag alleen de pasfoto bij een ontzegging opslaan na toestemming van uw klant
  • De opgeslagen gegevens mogen beperkt bewaard worden
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs

Semi-Unattended Controle Bij Self-Service Systemen

Onze producten, bestaande uit combinaties van leeftijdscontrole, leeftijdsschatting en Ticket Readers, worden in steeds meer “self-service” toepassingen ingezet.

Populair zijn onder andere de ATR-210 voor het verwerken van allerhande barcodes en NFC Passen, de AVD-315 voor het verwerken van ID bewijzen en de ITL-325 voor anonieme leeftijdsschatting en promotie mogelijkheden aan de hand van demografische gegevens.

Check4ID Age Steeds Meer Ingezet

Steeds meer horeca, jongerencentra en evenementen gebruiken onze Check4ID Age app voor Android en iPhone om snel de leeftijd vast te stellen.

Mede door de “Slim Scannen” functionaliteit en de mogelijkheid om ook de QR code van het rijbewijs te kunnen scannen zorgen voor een adequate en snelle verwerking, zonder dat men onnodig meer gegevens verwerkt.

Uiteraard kunt u Check4ID Age eerst gratis uitproberen of deze wijze van leeftijdscontrole ook voor uw organisatie geschikt is.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl