Leeftijdscontrole oplossingen voor de Supermarkten

Nadat wij de eerste Half-Page Leeftijdscanner op de markt had gebracht, begonnen verschillende landelijke supermarktketens met het testen van deze leeftijdscanner bij hun kassa systemen.

Mede door de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, welke toenmalig per 1 januari 2014 zou ingaan, kwam dit in een stroomversnelling.

In 2015 brachten wij de AVD-540 met kassakoppeling op de markt welke onder andere geschikt was om te koppelen met StoreMate en kassasystemen van Toshiba-Tec.

Vandaag de dag worden deze leeftijdscanners nog steeds ingezet bij supermarkten en zijn deze, met duizenden exemplaren in het veld, de meest gebruikte leeftijdscanners voor leeftijdscontrole.

Een “must” voor de Supermarkten

  • Adequate Leeftijdscontrole bij verkoop
  • Controle van de leeftijd bij bezorgen van boodschappen

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen gegevens van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs

Verhoog de vergewisplicht met onze nieuwste oplossingen

Met de unieke combinatie van intelligente leeftijdsschatting en leeftijdscontrole systemen, zijn de mogelijkheden legio voor ondersteuning met de vergewisplicht, bij verkoop van leeftijdsgebonden producten.

Voor bemande kassa’s zijn de Stand-Alone uitvoeringen een extra niveau van zekerheid voor kassa-operators die leeftijd en ID-Bewijzen controleren.

Met de combinaties, welke men rechtstreeks kan installeren in “self-checkout-terminals” of kiosken, kan men een nauwkeurige leeftijdsschatting uit voeren en waar nodig ID-bewijzen controleren.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl