Leeftijdscontrole oplossingen voor de Retail en Slijterijen

Met de komst van de nieuwe Drank- en Horecawet (DHW) en verhoging van de leeftijd naar 18 jaar, lanceerden wij begin 2013 de eerste leeftijdscanner gebaseerd op de Half-Page scan techniek.

Aan de hand van Paspoorten, ID-Kaarten en rijbewijzen kon men snel de leeftijd vaststellen van klanten in de retail en bij slijterijen.

Vandaag de dag wordt deze leeftijdscanner nog steeds ingezet in de retail en is deze, met duizenden exemplaren in het veld, de meest gebruikte leeftijdscanner voor leeftijdscontrole.

Tevens is de Check4ID App voor Android en iPhone geschikt gemaakt voor snelle leeftijdscontrole, zodat men ook mobiel de leeftijd snel kan controleren.

Een “must” voor de Retail en Slijterijen

  • Adequate Leeftijdscontrole bij verkoop
  • Identiteitscontrole bij het afhalen van (Post)pakketten

Wat mag u niet met de identiteitsgegevens

  • U mag geen gegevens van het identiteitsbewijs opslaan
  • U mag geen kopie opslaan van het identiteitsbewijs

Verhoog de vergewisplicht met onze nieuwste oplossingen

Met de unieke combinatie van intelligente leeftijdsschatting en leeftijdscontrole systemen, zijn de mogelijkheden legio voor ondersteuning met de vergewisplicht, bij verkoop van leeftijdsgebonden producten.

Voor bemande kassa’s zijn de Stand-Alone uitvoeringen een extra niveau van zekerheid voor kassa-operators die leeftijd en ID-Bewijzen controleren.

Met de combinaties, welke men rechtstreeks kan installeren in “self-checkout-terminals” of kiosken, kan men een nauwkeurige leeftijdsschatting uit voeren en waar nodig ID-bewijzen controleren.

Check4ID Age Steeds Meer Ingezet

Steeds meer retail en detailhandel bedrijven, waaronder avondwinkels, gebruiken onze Check4ID Age app voor Android en iPhone om snel de leeftijd vast te stellen.

Mede door de “Slim Scannen” functionaliteit en de mogelijkheid om ook de QR code van het rijbewijs te kunnen scannen zorgen voor een adequate en snelle verwerking, zonder dat men onnodig meer gegevens verwerkt.

Uiteraard kunt u Check4ID Age eerst gratis uitproberen of deze wijze van leeftijdscontrole ook voor uw organisatie geschikt is.

Klik hier voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl