De nieuwe IDB-621 ingezet als onze kleinste Half-Page Leeftijdscanner.

Voorzien van de Half-Page ID1-Engine leest deze ID-Reader de ID-Kaarten, verblijfsvergunningen, paspoorten en Nederlandse moderne rijbewijzen. En wordt geleverd inclusief de AgePop leeftijds applicatie voor Windows.

Met een afmeting van 98 x 72 x 24mm is de IDB-621 onze kleinste Half-Page ID-Reader MRZ/RFID voor het uitlezen van ID Kaarten, moderne Nederlandse rijbewijzen, verblijfsvergunningen en zelfs Paspoorten voorzien van een RFID Chip.

Gezamenlijk met de bijgeleverde AgePop Software voor Windows is de IDB-621 een adequate leeftijdscontrole oplossing

Gebaseerd op een Half-Page ID1 Engine

Op de meeste plaatsen, waar een snelle document- of leeftijdscontrole plaats dient te vinden, worden in meer dan 85% van de gevallen een ID-Kaart, rijbewijs of verblijfsvergunning aangeboden.

Voor deze “Credit-Card-Size” documenten is een ID1 Engine, in plaats van een standaard ID3 Half-Page engine, dan ook voldoende.

Door de ID1 Engine te complementeren met een contactloze RFID/NFC uitleesunit is het mogelijk om ook de Nederlandse moderne rijbewijzen uit te lezen en kan men zelfs paspoorten voorzien van een RFID chip uitlezen met de AgePop Software.

De meeste westerse Paspoorten zijn dan ook voorzien van een RFID Chip.

Kosten- en ruimte besparende oplossing

De IDB-621 is door de toepassing van een ID1 engine een kosten besparende oplossing welke inzetbaar is voor tal van locaties waar ruimte vaak een issue is.

De kleine desktop uitvoering kan gebruikt worden voor leeftijdscontrole in tal van branches en sectoren.

Daarnaast geeft de bijgeleverde AgePop software snel de gewenste leeftijdscontrole gegevens weer.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op en verbaas u over de mogelijkheden en prijs van deze nieuwe IDB-621.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl