Mobiele leeftijdscontrole met Check4ID

Met Check4ID maakt u van uw iPhone of Android telefoon een heuse leeftijdscanner.

Aan de hand van paspoorten, ID Kaarten en rijbewijzen kunt u snel en eenvoudig met uw mobiele telefoon overal de leeftijd vaststellen.

Snel en gebruikersvriendelijk

Bij de ontwikkeling van de leeftijdscontrole functionaliteit binnen Check4ID hebben wij zeer nauw gekeken naar het proces van scannen, controleren en verwerken.

Vanuit onze jarenlange ervaring in het leveren van hard- en software voor het verwerken en scannen van identiteitsdocumenten en de wetenschap van de vele verschillende mobiele telefoons, is er door ons dan ook veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid.

Slim Scannen

Snel resultaat met onze unieke “Smart Scan Mode” waarbij alleen de voor leeftijdscontrole benodigde leesacties worden uitgevoerd.

 

Leeftijdsgrenzen

Stel één of een dubbele leeftijdsgrens in. Bijvoorbeeld jonger dan 16 jaar, 16 of 17 jaar en 18 jaar en ouder of uw eigen leeftijdsgrens.

 

Pasfoto

Ook kunt u snel aan de hand van de kleuren pasfoto bepalen of u de juiste persoon voor u heeft. Deze functie kan aan of uitgezet worden.

 

Voorkom doorgeven

Check4ID kan ook controleren of documenten herhaaldelijk worden gescand om “doorgeven” van Identiteits bewijzen te voorkomen.

 

Check4ID ondersteund de volgende identiteitsdocumenten

Documenten met MRZ

Lees alle nationale en internationale ID Kaarten, Paspoorten en Visa’s volgens de ICAO 9303 standaard. Daarnaast ook vele “Near ICAO” documenten.

Rijbewijzen

Lees ook de Europese Rijbewijzen, (waaronder de NLD rijbewijzen model 2014 en model 2018), welke voorzien zijn van MRZ, QR-code en NFC chip.

Barcodes

Middels diverse barcodes is er ondersteuning voor bv. de Amerikaanse en Canadese rijbewijzen. Neem voor specifieke ondersteuning contact met ons op.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Check4ID geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl