Snelle registratie van uw bezoekers

Met onze lijn van Half-Page ID-Readers kunnen uw bezoekers zich snel en eenvoudig registreren aan de hand van identiteitsbewijzen en u kunt bepalen welke gegevens voor u van belang zijn.

De oplossing kan ook gekoppeld worden met uw bestaande registratie en toegangssystemen, waaronder bijvoorbeeld Digireceptie

Snelle en eenvoudige registratie

Met de AVD-800 en AVD-400 kan men snel, in combinatie met Docview Studio Professional, bezoekers registreren en vormt de oplossing het hart van uw registratie proces.

Beide Half-Page ID-Readers zijn ontwikkeld om zo snel als mogelijk de gegevens van nationale en internationale identiteitsbewijzen te controleren en te verwerken.

Waaronder paspoorten en ID-Kaarten die voldoen aan de ICAO 9303 standaard alsmede vele zogenaamde “Near-ICAO” documenten.

Tevens kunnen de moderne Nederlandse rijbewijzen (Model 2014 en 2018), welke voorzien zijn van een MRZ en NFC chip verwerkt worden.

Docview als centraal registratie systeem

Snel Overzicht

Controles

Flexibel Beheer

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl