Een AgePop systeem wordt door ons geleverd als pakket, zijnde een ID-Reader, de AgePop software voor Windows en een bijbehorende licentie key.

Daarnaast is een computersysteem of kassa benodigd welke voorzien is van minimaal één vrije USB poort en voorzien van Windows als besturingssysteem.

AgePop voor Windows is een zogenaamde tray applicatie

AgePop draait op de achtergrond in de Windows tray en komt pas te voorschijn als deze een “trigger” krijgt van bijvoorbeeld een kassa systeem of bij het scannen van een ID-Bewijs op de aangesloten ID-Reader.

Zorg er voor dat u als gebruiker alle rechten op uw computer heeft alvorens AgePop te installeren. Daarnaast dient de computer te zijn voorzien van een volledige Windows versie, waaronder Windows home of Windows Pro.

Neem voor systemen welke Windows IoT Enterprise als besturing systeem hebben contact met ons op of lees verder op enkele voorwaarden voor een juiste werking.

Downloaden AgePop Software

U kunt de AgePop software setup hier downloaden:

Let op: U heeft naast een ID-Reader welke compatibel is met AgePop ook een licentie key nodig.

Zonder licentie key zal AgePop niet opstarten.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

info @ leeftijdscanner.nl