AgePop werkt volgens ons normale licentie model, inhoudend een éénmalig gebruikersrecht en een werklicentie die standaard 12 maanden is en telkens per jaar dient te worden verlengd.

Wij leveren bij onze AgePop systemen naast de hardware, tevens de licentie met een looptijd van 12 maanden, zodat u direct aan de slag kunt.

Kosten bedragen € 69,- per 12 maanden

Voor de kosten van het gebruik van de licentie wordt een bedrag van 12 maanden in rekening gebracht, die men vooraf dient te voldoen.

Na ontvangst van het gefactureerde bedrag wordt een licentie key voor AgePop per e-mail naar het opgegeven email adres gestuurd.

De licentie is voor één gebruiker / ID-Reader, wenst u meerdere ID-Readers of gebruikers dan zijn zogenaamde “bulk” licenties beschikbaar. Neem voor deze licenties contact met ons op.

Aanvragen of verlengen AgePop 12 maanden licentie

U kunt voor aanvragen of verlengen van de licentie key voor AgePop contact met ons opnemen of onderstaand formulier invullen en verzenden.

Let op dat verwerking tijdens kantooruren 24 uur kan bedragen. Is uw licentie verlopen of verloopt deze binnen twee dagen, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

info @ leeftijdscanner.nl