Half-Page ID-Readers zijn een kostenbesparende oplossing

 

Niet voor niets zijn er alleen in Nederland al duizenden actief voor leeftijdscontrole, registratie en toegang in tal van branches en sectoren.

Geschikt voor tal van organisaties

De Half-Page ID-Readers zijn zeer geschikt voor organisaties welke de MZR en RFID gegevens van een identiteitsdocument willen overnemen en niet de geavanceerde echtheidscontrole van de aangebrachte echtheidskenmerken in Ultraviolet of Infrarood dienen te controleren.

Daarnaast zijn de Half-Page ID-Readers compact en zelfs mobiel mee te nemen.

Het hulpmiddel voor adequate leeftijdscontrole

Mede door de compacte afmetingen en het feit dat ook de Nederlandse rijbewijzen gelezen kunnen worden is een Half-Page ID-Reader dé “ultieme tool” om snel en adequaat de leeftijd van de aspirant koper juist vast te stellen.

Als leeftijdscanner.nl leveren wij dan ook de Half-Page ID-Reader compleet met de juiste software, waaronder AgePop, Ageproof en DVS, zodat u plug-en-play direct met de leeftijdscontrole kunt beginnen.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl