Leeftijdscanner.nl houdt specifiek bezig met leeftijdscontrole systemen welke ingezet worden bij verkoop van leeftijdsgebonden producten zoals alcohol en tabak.

De door ons ontwikkelde oplossingen voor leeftijdscontrole zijn dé keuze van supermarktformules, tabakszaken, horecabedrijven, evenementen, midden en kleinbedrijf, logistieke bedrijven en tankstations.

Begin 2019 besloot ons team om de leeftijdscontrole activiteiten van ScanID mede onder te brengen in deze zogenaamde mono-website genaamd leeftijdscanner.nl.

Anno 2023, mede door voorgenomen wijzigingen in tal van wet- en regelgevingen, alsmede veranderingen in tal van branches op het gebied van leeftijdscontrole en nieuwe ontwikkelingen, is besloten de activiteiten van deze website uit te breiden.

Wij werken er naar toe dat Leeftijdscanner.nl het aanspreekpunt en dé basis “source” is voor alles omtrent leeftijdscontrole in tal van sectoren en branches in Nederland en België.

Mede hierdoor introduceren wij in 2024 nieuwe concepten en oplossingen welke wij voor tal van branches hebben ontwikkeld of welke binnenkort op de markt beschikbaar komen.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl