Sinds 2010

Controle van Identiteitsbewijzen, die u normaal alleen van luchthavens of bij een bank kent, hebben wij sinds 2010 geschikt gemaakt voor de commerciële markt.

De afgelopen jaren is niet alleen onze productlijn van hard- en software gegroeid, maar is ook onze expertise op het gebied van identiteitsbewijzen en verschillende wetgevingen in deze jaren verveelvoudigd.

Zo bent u onder andere verzekerd van een reeks aan geavanceerde ID-Readers en software oplossingen met een onwaarschijnlijke prijs-kwaliteit verhouding. Met daarnaast onze ontwikkelingen voor iPhone en Android telefoons.

Voor document- en leeftijdscontrole alsmede maatoplossingen in toegangscontrole aan de hand van ID Bewijzen bent u bij ons dan ook aan het goede adres.

De AVD-520, sinds 2013 op de markt, is onze meest verkochte leeftijdscanner

Wetgeving

Met de nieuwe Drank- en Horeca wet en gewijzigde tabakswet werd in 2014 de minimum leeftijd voor alcohol en tabak van 16 naar 18 jaar verhoogd. Daarnaast werd branche breed de vergewisleeftijd verhoogd van 20 naar 25 jaar.

Naast het paspoort en ID-kaart, werd ook het rijbewijs een belangrijk document voor de leeftijdscontrole.

In de praktijk tonen kopers van alcohol en tabak in horeca, tabakswinkels, pompstations en supermarkten in ongeveer 64% van de gevallen het rijbewijs bij leeftijdsverificatie.

Half Page Leeftijdscanner

Door in plaats van de Swipe techniek de Half-Page techniek toe te passen hebben wij een gouden greep gedaan.

Hierdoor is een zeer betrouwbare, maar tegelijk zeer betaalbare leeftijdscanner ontwikkeld welke aan de hand van paspoorten, ID-kaarten, maar ook de plastic Nederlandse rijbewijzen de leeftijd in minder dan een seconde altijd juist uitleest.

ontwikkelingen

Gedurende de afgelopen 10 jaar zijn er duizenden leeftijdscanners op de markt gebracht, al dan niet direct, via branche organisaties of andere verkoopkanalen.

Wij weten als geen ander wat er benodigd is voor een adequate en snelle leeftijdscontrole en ontwikkelen voortdurend nieuwe totaal oplossingen welke zowel nationaal als internationaal worden ingezet voor leeftijds- en toegangscontrole.

Waaronder combinatie en hybride systemen, kassakoppelingen, kiosk- en inbouwsystemen en moderne apps voor iOS en Android.


Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.