Ontwikkeling

Als onderdeel van ScanID houden wij ons bezig met de ontwikkeling en verkoop van leeftijdscontrole systemen welke voornamelijk worden ingezet in branches, waar de wettelijke verplichting van toepassing is, om de leeftijd van bezoekers en aspirant kopers vast te stellen.

Mede door wijzigingen in tal van wet- en regelgevingen de afgelopen jaren zijn er dan ook tal van configuraties en specifieke software oplossingen ontwikkeld. Van het op verzoek van CBL, KHN en NSO ontwikkelde stand-alone leeftijdscanners tot aan totale geavanceerde systemen voor leeftijd- en document controle bij Coffeeshops.

Mede dankzij nieuwe technieken zijn onze systemen geëvolueerd en is onze productlijn in de loop der jaren uitgebreid met Apps voor Android en iPhone en combinaties met AI leeftijdsschatting systemen.

één van de eerste systemen om de leeftijd aan de hand van ID bewijzen vast te stellen.

 

De in 2023 gelanceerde Ageproof all-in-one systemen met leeftijdsschatting functionaliteit.

 

Consultant

Op het gebied van uitlezen, verifiëren en authenticatie van allerhande identiteitsbewijzen zijn wij de consultant voor u.

Onze expertise behelst niet alleen de benodigde hard- en software, maar ook de verwerking van gegevens volgens de AVG en kennis van wetgevingen waaronder de Alcoholwet, Tabakswet, Opiumwet en nieuwe Koa wetgeving.

Ook organisaties welke zelf eigen “custom made” hard- en software willen ontwikkelen, voor onder andere leeftijdscontrole, zijn bij ons aan het juiste adres.

Partners en Opdrachtgevers

NIX18 – NIX Zonder ID

Met de invoering van de nieuwe Drank- en Horeca wet in 2013 (later Alcoholwet genoemd) en de Tabakswet in 2014 werd door de Nederlandse overheid de NIX18 campagne opgestart.

Mede omdat de leeftijdsgrens voor zowel alcohol als tabaksverkoop gelijk werd getrokken naar 18 jaar werd door tal van branches de vergewisplicht ingevoerd om van een ieder die jonger dan 25 jaar is het Identiteitsbewijs te vragen bij verkoop.

Vanaf het begin in 2014 zijn wij nauw betrokken bij NIX18 toepassingen en wordt bijvoorbeeld onze Check4ID Age App voor Android en iPhone hierbij als hulpmiddel ingezet.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl