Onze Stand-alone leeftijdscanners geven slechts de leeftijd weer aan de hand van een licht- en geluidsignaal. Deze slaan geen gegevens op en vormen dus geen enkele bedreiging voor de privacy.

Wanneer onze ID-readers gekoppeld zijn aan de DocView software, is het wel mogelijk gegevens te exporteren. Echter dient de gebruiker dan een specifieke versie met licenties te hebben, die dit ondersteund en voorzien is van een output-plug-in.

In beginsel slaat onze software nooit gegevens, waaronder privacy gevoelige informatie, op.

Kortom onze software heeft alleen de mogelijkheid om de gegevens door te sturen naar een andere applicatie wat buiten onze invloedsfeer ligt, waarbij onze klant dit dan ook zelf dient in te stellen en daarvoor de juiste licenties benodigd heeft, en derhalve hiervoor zelf verantwoordelijk is.

U dient er echter altijd rekening mee te houden dat het opslaan van persoonsgegevens onderhevig is aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en per situatie verschillend is. Ook branche gerichte wet-en regelgeving zijn hier onderhevig aan.

U kunt de ondernemer die uw gegevens verwerkt met onze oplossingen hierover bevragen.

Wij kunnen u hier eventueel ook verder in adviseren en wijzen onze klanten hier dan ook actief op.

Wij werken met een innovatief totaalconcept en leveren maatwerk oplossingen aan overheden en ondernemingen, die wettelijk verplicht zijn om de leeftijd van personen, tot 25 jaar, te controleren en vast te stellen.

Documentcontrole
Leeftijdscontrole
Registratie
Verificatie
Informatie

LEEFTIJDSCANNER.NL

+31 (0) 341 750 666
info @ leeftijdscanner.nl